Post by menfaconsbulltoo on Mar 11, 2022 22:38:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal korlátlanul minden ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
Jó játék, ezt a hírnevet azután szereztem meg, hogy játszottam egy kicsit birodalom védőkkel (azt hiszem, béta), ez a játék sokkal jobb, és sok funkcióval rendelkezik, alig várom, hogy a védők játéka teljesen elkészüljön
Imádom ezt a játékot ❤️😍 nem unalmas, de tudsz új frissítést hozzáadni
Először azt hittem, hogy ez csak egy normál TD játék. De ez végig játékra késztet, és elég nagy kihívás volt. A tornyok jól néztek ki. Remélem, hogy még több torony- és hősfejlesztést fog látni. Nem költhetek pénzt a játékra, de továbbra is azzal fogok játszani, amim van. Szeretem.
A 20. szintet lehetetlen megverni csak arany csillagoknál. A főnök túl sok sebzést okoz, és Túl sok csatlóst hoz létre. Hogyan lehet igazságos a játék, amikor a főnök egy pillanat alatt kiirt három 12-es szintű hőst, és mindig sikerül eljutnia a bázisra, függetlenül attól, hogy milyen tornyokat helyezek el és max. Csak egy újabb td játék, ami ki akarja halászni az összes pénzedet...
A pokol mód elviselhetetlen, hacsak nem költesz pénzt a magasabb hősökre. Ettől függetlenül még a 4-es fokozatot sem kaphatod meg pokol módban. Nem ajánlom ezt a játékot azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy komoly pénzeket költsenek. Keresek egy másik toronyvédelmi játékot, ami nem fogja kivájni a zsebemet. Válasz a fejlesztőnek: Találtam egy jobb TD játékot. Semmi, amit csináltok, nem késztet arra, hogy visszatérjek. Már eltávolítva. Mint mondtam, több válasz arra vonatkozóan, hogy a játék túl nehéz. Nézd meg a megjegyzéseket a játékban.
Kétségtelenül nagyon jó ez a játék. Ez az egyik legjobb Tower Defense játék, amivel valaha játszottam. Nagyszerű grafika, játékmenet, térkép, dizájn, hősök és összességében nagyon szórakoztató játék.
jó, amíg el nem éri a fizetőfalat. a szakaszok a szellőstől az *őrülten* nehézig mennek a kampány felénél, hacsak nem akarsz prémium tornyokra és hősökre költeni. azt hiszik, addigra már a horogban vagy. jó felhasználói felület, napi/heti kihívások, kitartó játék. de a koncepció és a design elég származékos. a pay-to-win az, ami megöli👎👎
fantasztikus és elég kemény
Egy tisztességes Kingdom Rush-szerű TD-játék, de vannak problémái. Divatos módon kaphat mikrotranzakciókat és rengeteg játékpénzt. Nem kell pénzt költeni ezekre, hogy élvezze a játékot. A hirdetések opcionális/jutalmazó ajánlatok is, ami jó. És legalább nincs időkapu-erőforrás. Az alapjáték valójában nagyon jó, és 4 vagy akár 5 csillagos lenne a könyveimben, ha nem lenne az összes ragasztott pénzszerzési kísérlet. Vagy repülő lila gyöngyszemek. Úgy értem, gyerünk. Rendben volt, de eltávolítva.
Jó játék! Pénz nélkül is lehet fejlődni. ☺️ Légyszi dobjatok új események-eket. ☺️ Kérjük, frissítse a havi/heti eseményeket. ☺️
Azért ott van a líg af legóból jarvan ashe wukong XD
Empire Warriors: Offline Games रणनीति kim
Őszintén, eddig minden rendben! Nem vagyok túl messze, de a térképek mind szórakoztatóak, és jó kihívást jelentenek számukra. Főleg, ha megpróbálsz több csillagot szerezni, nagyon kemények lesznek. Eddig egyáltalán nem volt P2W játék, úgyhogy ennek örülök. A hősök menők, az erők menők, a játékmenet pedig szórakoztató.
NEM TUDOK BEJELENTKEZNI A PREMIUM FIÓKOMBA! CMOOOON
A korábbi értékelés 1 csillag volt a hirdetési probléma miatt, de javítva lett. Öt adnám, mert jó időpazarlás, de nem tudom, hogyan lehet átmenni néhány pályán fizetés nélkül, függetlenül attól, hogy mennyi időt töltöttünk el, ami szomorú.
ez egy nagyszerű stratégiai játék nagyszerű grafikával. Az egyetlen ok, amiért nem értékeltem öt csillagra, az az, hogy ez csak egy újabb toronyvédelmi játék. Annyi TD játék van (toronyvédelem), és ez csak egy újabb, ne számíts valami túlzásra.
Solitaire Card Games, Klondike Igre s kartami ywr
Szórakoztató és nincs tele felugró elemekkel
Imádom... Offline... És vonzó
A hirdetések elkezdtek rosszul viselkedni, például megtagadták a bezárást, és ehelyett a meghirdetett játék Play Áruház oldalára léptek, vagy az időzítő nem tükrözi, mennyi időt kell még a hirdetésnek futnia, vagy valamilyen más szégyenletes viselkedés miatt. Ráadásul a játékvezérlők elrendezése megváltozott. Mint a bal oldali vezetés a jobb oldali vezetéshez. Öntudatlan. A bekapcsoló gomb indításkor kinyílik – amivel nem fizetnéd meg a játékot. Mindig be kell zárni a sávot az elején - ez egy felesleges lépés.
Szerintem adj opcionális módokat a hősök és skinek beszerzésére az ingyenes játékosoknak. Biztos vagyok benne, hogy támogatni fognak, és megnézik a videóhirdetéseit. És adj hozzá további színpadokat, tornyokat, hősöket, skineket és új tartalmakat.
Nagyon szórakoztató és sok időt töltöttem vele, de szeretném személyre szabni a saját térképemet, ha hozzáadnák ezt a funkciót, az nagyszerű lenne
telefoncsere után nem lehet visszaállítani az adatokat
Remek és élvezetes játék. De néhány bosszantó probléma miatt - csak 4 csillag. PROBLÉMÁK LISTÁJA: 1. a Google Play fiók kapcsolatának stabilitása - azonos feltételek mellett néha csatlakozik, néha nem. És amikor nem csatlakozik, nem tudok versenyeken és más lehetőségeken játszani. 2. A google-fiók elérése teljesen nem működik. Sok küldetést teljesítettem a listáról, de még mindig nem számítottak. 3. Nem értem, hogyan kell normálisan kapcsolatba lépni a támogatással, és ide kell írnom.
a játék nagyon szórakoztató, és minden pályát meg lehet nyerni idővel, de nagyon utálom, hogy egy szint közepén néha csak 5 csillagot adnék rá.
Remek TD, remélem bővítik még egy kicsit.
Empire Warriors: Offline Games Стратегије qrx
sok időt vesz igénybe a letöltés, ha nincs adat, nem számít, ha szabad hely nem tölt le gyorsabban, de letöltés után nagyon jó, javaslom a letöltést, jó grafikája és jó játékmenete is van. kihívás. Azt is szeretem, hogy offline, így bárhol játszhatsz. . Valamit kihagytam, nem engedi, hogy lvl-t játszhassak, szerintem el van hibázva. de továbbra is oszd meg ezt a játékot barátaiddal.
Rendben, a játék nagyszerű, a fejlődés sem nem túl nehéz, sem nem túl könnyű. Könnyedén szerezhetsz drágaköveket, ha bármit csinálsz, bár a játéknak több magyarázatra van szüksége, például: Megnyitod a játékban az enciklopédiát, és megmutatja egy bizonyos tornyot, és azt, hogy mennyit sebz, de azt nem, hogy milyen sebzést vagy mi az. A képességek megteszik, ami bizonyos értelemben arra késztet, hogy megtapasztald, ez nem rossz, de ha kicsit rohansz, és feloldod a rossz képességfát drágakövekkel, az 600-at veszített el.
A legjobb td játék valaha
Utánanéztem, hogy tetszik-e ez a játék, és láttam az összes rossz véleményt, és imádom a játékaidat, ezért hagytam egy 5-öt
nem rosz jó játék
A játékmenet szórakoztató, a grafika csodálatos és a megfelelő kezelőszervek is. De hát az árak nevetségesek! Valószínűleg hetekig darálhatsz, hogy megszerezd a tornyod 3. opcióját, vagy egyszerűen megveheted 4,99-ért! a legjobb hősök darabonként 9,99, a legrosszabb pedig a VIP rendszer! még a játék elején sem vásárolhatsz néhány jó csomagot, hacsak nem vagy egy bizonyos szintű VIP! Ez azt jelenti, hogy először ki kell dobnod egy bizonyos összeget a játékba, mielőtt megvásárolnád a csomag egy részét!
Jól indul, mint sok ilyen freemium játék, de alig jutsz el bárhová, mielőtt fizetőfalak lennél. Nincs igazi kiút sem. A játék tisztességes lehetett, de mint általában, a hatalmas kapzsiság egy másik közepes fantáziajátékhoz vezet, amelyet kizárólag arra terveztek, hogy pénzt szerezzen a sebezhető emberektől.
Nagyon időzítő játék
Olyan hiba, amely nem alkalmaz rúnaerősítést. A Galaxy Tab S3-on le kell húznom néhány rúnát, és újra fel kell helyeznem őket, hogy fellendítsem a statisztikákat... de aztán mások nem működnek, és olyan whackamole effektust hoznak létre, ahol az egyik működik a másik nem. Szerkesztés: ahh oké. De meg kell kérdeznem.. mi értelme 5 oldalnak rúnák esetében? Csak más "kitöltések"? Kíváncsi vagyok, mások félreértették-e ezt.