Post by menfaconsbulltoo on Mar 11, 2022 22:32:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Tempest: Pirate Action RPG Premium 2022 version ▞▞▞
Мало тешко
Одлично је проћи време.
Добра игра. Волим механику укрцавања на брод, међутим борба на броду је мало чудна.
Апсолутно невероватно лако научити ако имате искуство са Стеам верзијом. Графика одузима дах, а садржај је заиста огроман. нема проблема са муцањем или кашњењем играм на Хуваеи таблету.
Потребно је мало времена да се навикнете и научите, али то је прилично добра игра.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Abenteuer wue
Засада је добро
После покушаја и грешке, разумем како се углавном игра. Међутим, овде још увек постоји прилично грешка. Највећи проблем са грешком је тај што ми не дозвољава да завршим потрагу. Као бомба... или укрцај на брод. Пример Црна брада и туђи дуг. Морам да добијем неколико истих битака. Ако будем имао среће у року од 2-3 пута, могу завршити потрагу. Али на мој несрећни дан исту потрагу могу да урадим више од 10 пута и још увек не могу да је завршим. Због ове грешке, став фракције према мени је сада веома ииии низак негативан. Потрага за испоруком нечега или одласком на локацију да се сретнете са неким није била грешка. Чини се да је грешка само у борбеном режиму у којем игра никада не препознаје да сам победио.
Платио сам ово и ДЛЦ, али изгледа да не ради након неколико дана. Свиђа ми се ова игра, али се руши на екрану за учитавање. самсунг С7
Рана оцена, али изгледа забавно до сада.
Нисам сигуран да ли је грешка или функција, али не могу да нађем начин да сачувам и изађем из игре. Могу само да убијем апликацију. Нисам сигуран шта се дешава са напретком игре након тога
Забавна и занимљива игра.
Дивље неимпресиониран. Постоје многе друге игре које пружају више од ове. И то бесплатно.
Иако игра одличног изгледа, борба и економија су досадни. Желео сам да се осећам као опаки гусарски капетан. Уместо тога, више сам се осећао као да само усмеравам брод ка бесмисленим заплетима.
До сада ми се свиђа. Обожавам игре са једрима. Моја једина права замерка су контроле, могле би бити боље.
Почео сам да играм ову игру пре пар дана. И нисам од оних који пишу рецензије, али ова игра је заправо прилично добра. Свиђа ми се.
Ажурирање: Неколико поновних покретања је успело да помогне у контроли грешака корисничког интерфејса, али не да сам утонуо 30 сати у игру, изгледа да је моја сачувана игра избрисана! Како да га вратим? Корисничко сучеље је невероватно тешко за коришћење, нажалост морао сам да напустим игру пре него што сам могао да доживим било какве позитивне ефекте, али драго ми је да је ова игра била део игре, па сам могао прво да пробам
Забава до сада! Одличан концепт, нисам нашао ништа слично овоме.
Невероватна игра, једна од оних ретких игара које заиста вреде новца. Пуно вам хвала. Наставите са добрим радом и додајте мало фауне, још бродова и још МОРСКИХ ЧУДОВИШТА )))
добро је, али надам се да ћете у следећем ажурирању моћи сами да изградите флоту, а онда их можете одвести да вам помогну
Управо сам почео и схватио ово. Има потенцијала.
То је заиста добра игра и забавно је играти
Након што сам играо ову игру дужи временски период, променио сам оцену на четири звездице. Борба између брода и брода је забавна и понекад је потребно мало размислити, посебно када се морско чудовиште насумично појави. Трговински систем је сјајан, али кретање земље је неспретно. Дакле, све у свему, није лоше
Panda Panda Run: Panda Runner Game Veiksmas zvpv
Прилично забавно. Борба мачевима би могла да користи мало посла. Осећа се некоординисано.
Прилично је у реду. Није баш јасно где да идете на мисије или шта да радите, али није лоше
Прилично забавна игрица, играо сам је на ПЦ-у неко време и управо сам је нашао на мобилном, једина замерка је контрола пешке где мало скаче када се ухватите у сукоб или блокирате
Tempest: Pirate Action RPG Premium Pakikipagsapalaran sqja
Управо сам добио, много тога да научим! Можда треба још мало помоћи.
Могло би бити боље као лутајући бродови који нападају или се бране на основу сенарија и репутације, али иначе невероватна игра
Надмоћно на почетку. Нисам знао шта да радим.
Волим ову игру. Требало би да пробаш.
Добро урађено.
Цоол н' алл
Најбоља игра икада играна.. Волим све у овој игрици посебно када нападнете други брод и преузмете брод.. графика океана је сјајна!!
Веома чист, лак за учење забаван за играње
Tempest: Pirate Action RPG Premium Pakikipagsapalaran sqja
Tempest: Pirate Action RPG Premium Abenteuer wue