Post by menfaconsbulltoo on Mar 11, 2022 22:07:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn German with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn German with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas glitch monetos ▞▞▞
▞▞▞ Learn German with flashcards! 2022 version ▞▞▞
Learn German with flashcards! Utbildning vime
Naudojau daug vokiškų vocab programėlių, ši labai gerai sukurta ir smagiai naudojama.
5 žvaigždutės už tai, kaip ši programa moko..Nuostabu..Ačiū...Dar neturėjau jokių skelbimų po 5 išmoktų žodžių...
Geras papildomas šaltinis, skirtas nuolat tobulėti, kai neturiu laiko rimčiau studijuoti/skaityti.
Tik 5 žodžiai per pamoką ir po to, kai reikės sumokėti už programėlę...
Nuostabu
Learn German with flashcards! Edukacja pvd
Tai gerai veikia ir manau, kad tai naudinga.
Tai puiki programa, skirta mokytis žodyno. Tai paprasta ir lengva naudoti. Kad būtų lengviau mokytis, jame yra paveikslėlių, garso įrašų ir IPA (tarptautinio tarimo abėcėlės). Norėčiau, kad žodynas išsiplėstų iki 2000 geriausių žodžių. Be to, abėcėlės / dvigarsio / kirčio kategorija būtų puiki, norint praktikuoti unikalius garsus.
iki šiol tai puiki kortelių programa ir už prieinamą kainą
Daugiau žodžių pls
Geriausia, geriausia, GERIAUSIA kalbų mokymosi programa! Programoje yra viskas, ko noriu. Aš sužavėtas! Jūs pasirenkate, kiek žodžių norite išmokti per dieną. Tai suteikia žodžių ir paslepia apibrėžimus – palieskite, kad pamatytumėte. Tai taip pat suteikia jums rašybos praktikos ir ištaria žodžius, kad galėtumėte išgirsti teisingą tarimą. Dar geriau, kad programa periodiškai peržiūrės jūsų žinomus žodžius. Aš atgaunu savo buvusį sklandumą, bet tai taip pat tinka pradedantiesiems. Fantastiška!!!
Wunderbar!
Emerland Solitaire 2 Collector's Edition С карти bbu
Verta gauti premiją, vienintelis dalykas, kurio norėčiau, yra nustatymas, kad būtų galima pakeisti pavyzdyje pateiktų frazių sudėtingumą, nes jos yra šiek tiek per daug pažengusios, taip pat balsas yra šiek tiek per robotiškas. Taip ir toliau!
Kartokite beveik tuos pačius žodžius kiekvieną kartą, kai jį naudoju, pridėdami tik 1 ar 2 naujus žodžius, tada man praneš, kad pasiekiau viršutinę nemokamos versijos žodžių ribą.
Man tai patinka. Tai man dažnai primena, kad reikia išmokti naujų žodžių.
Tekstas į kalbą neveikia net pakeitus nuostatas.
Linksmas ir paslaugus
paprastas ir veiksmingas, jūs negalite apgauti. jei neprisimenate, turite kartoti ir kartoti dar kartą
Tai gerai veikia ir aš išmokstu daug žodžių
Ilgai ieškojau programos, kuri atnaujintų mano žodyną, kurioje galėčiau lengvai pažymėti žodį kaip jau žinomą! Puikiai tinka greitam ir efektyviam žodžių mokymui.
Galite išmokti tik 5 žodžius per dieną :/ Taip pat neleis nusipirkti pilnos versijos ir rašo „Įvyko tinklo klaida“
Programa yra tobula, tačiau ji yra tik 2 kalbomis. Vertimui pridėkite ukrainiečių kalbą
Sukurti programą!
Tai nuostabi programa, vienintelis dalykas, kad ji turi būti tobula, yra kiekvieno žodžio pavyzdys
Apskritai man patinka programa. Jūs galite labai greitai atsiminti žodžius, tačiau aš tikrai nusivylęs ribotu žodžių kiekiu, kurį gavau mokėdamas visą kainą. Mano sužadėtinis mokosi lenkų kalbos toje pačioje programėlėje ir turi maždaug 6000 žodžių daugiau nei aš ir sumokėjau 1/5 kainos. Jūs net negaunate pagrindinių dalykų, tokių kaip vaisiai ir daržovės ar kūno dalys. Labai gaila, nes programėlės struktūra yra būtent tai, ko ieškojau, norėčiau, kad žodžių būtų daug daugiau.
Ammmm - aaaaa -. Zinggggg
Learn German with flashcards! கல்வி zta
Labai naudinga lavinant žodyną. Mokamos versijos naudojimas. Tačiau turiu keletą problemų: – Pranešimai vis tiek man neveikia, nebent atidarau programą – erzina, kad paruoštose kategorijose nėra sakinių pavyzdžių
būtų geriau, jei žodžiai būtų kontekste! "Su pavyzdžiais"
Puiki programėlė, būtų geriau, jei būtų ir "atgalinis vertimas" (gal ir yra, bet dar neradau), bet šiaip ji pakankamai gera tokia, kokia yra dabar
Žarnynas!
Puiki programėlė
Žinau, kad skelbimai yra svarbūs norint išlaikyti programą, bet labai erzina, kai ji pasirodo, kai išmokstu vieną žodį.
man labai patinka.
Labai gerai
Mylėk šią programą! Siūlyčiau dalykus, kurie turi įgimtą tvarką, pavyzdžiui, skaičius, rodyti eilės tvarka vienas po kito. Panašiai priešybės taip pat gali būti rodomos arti viena kitos, nes jas lengva susieti (ilgos x trumpos, didelės x mažos ir tt).
Puikiai tinka žodžių apžvalgai
Kažkas nutiko. Negirdžiu žodžių tarimo. Jame sakoma, kad tts turi problemų ir turiu pakoreguoti jo nustatymus. Tačiau keista tai, kad jis veikė gerai ir staiga sugedo. Nieko nekoregavau. Tai tiesiog atsitiko
Labai geras UI, bet jis turi kasdienių žodžių limitą, nebent jūs mokate
Tai IŠRADINGA programėlė! Tačiau, jei naudojate „Samsung“ planšetinį kompiuterį, gali tekti atsisiųsti ir naudoti „Google“ teksto į kalbą funkciją programoje, kad būtų galima teisingai ištarti vokiškai. Galite kurti naujas kategorijas ir užpildyti jas pagal jus dominančius žodžius, tačiau tai turite padaryti rankiniu būdu. Programa teigia, kad ji gali įkelti tinkamai suformatuotus CSV arba TXT failus, kad būtų užpildytos kategorijos, bet to negali. Taip pat negalite atsisiųsti kategorijų į jokius failus, bet galite sukurti atsarginę kopiją ir atkurti. Kitaip PUIKUS!
Tai geriausia programa, skirta įsiminti naują žodį. Man patinka, kad galite sukurti naują žodžių kategoriją, kad galėtumėte ją tinkinti kaip tik norite! Tikrai verta pinigų!
Man patinka programa. Žodžių rašymas yra geras būdas įsiminti. Tiesiog norėčiau, kad jame būtų keletas pavyzdžių. Kartais įsimenate žodį neturėdami supratimo, kaip jis gali būti naudojamas sakinyje.