Post by menfaconsbulltoo on Mar 11, 2022 22:01:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много издржљивости хацк ▞▞▞
▞▞▞ Fancade 2022 version ▞▞▞
СВИЂА МИ СЕ!!!! Искрено, једна од мојих омиљених игара, одувек сам желео овакву апликацију и мој сан се остварио. Нисам пожалио што сам ово преузео. То је тако заразно!!
Све лоше критике су глупе. „Мрзим то јер постоји игра која ми се не свиђа“ онда је немој играти. Мрзим то јер морате да чекате буквално данима да бисте прешли на следећи ниво
Веома забавно, али и веома тешко па сам га зато обрисао јер је веома тешко и немогуће и такође веома немогуће
Свака мини игра је веома добро направљена. Једна од најбољих офлајн игара и са тако мало простора за складиштење. 11/10
Играо сам ово скоро сваки дан, пружало је одлично искуство које ми је омогућило да играм било шта са само 1 додавањем на сваких 40 минута
Волим игру Али имам проблем са игром, она ми каже да и ја купујем премиум која је прилично бескорисна и све остало је прилично добро прихвати неке грешке које ми не сметају, генерално гледано, игра је добра и волим је и учините премиум корисним јер је прилично бескорисно и мислим да га никада нећу купити, а ни свако ко чита не би требао
Волите ове врсте игара једноставних и не заузимају много простора и чак им није потребан интернет, волите ове врсте мини игара више типова, наставите да правите игре попут ове Волите вас, Деви!
Fancade Аркадни lwn
У почетку је било забавно, али касније постаје досадно јер је већина игара копирање и налепљивање других. Ипак, неки људи праве неке заиста кул ствари
Присилни огласи су ми тешко не.
Ова игра је у почетку лака, али када су у питању други нивои, веома је тешка. Такође је досадно.
Офлајн рекламе су тако досадне! Урадите то најмање једном на сваких 30 минута, а не с времена на време.
Оценио бих ово са пет звездица ако би користио ваш налог за Гоогле игре да сачува напредак. Фрустриран сам што не могу да наставим где сам стао на таблету након што сам играо на телефону.
Могу да играм само пиштољ и кућу у боји и ауто не могу да играм трчање и трку дајем три звездице јер могу да играм само три игре. волим твоје игре мекорама и непарни бот
Фунни
УКЛОНИТЕ, ОГЛАСИ!!!!!
Премиум је још увек претплата
Fancade Arkādes spēles vly
У реду је игра. Није лоше
Започела је као заиста лепа слагалица, а затим се претворила у игру о свађи са контролама. Осећам да врста игре какву ово изгледа не би требало да захтева рефлексе. Требало би да се ради искључиво о загонетки, а она се убрзо претвори у трзање.
Представљам вам најбољу апликацију за игре коју сам икада играо. Тако креативно, све изгледа и ради добро. Мали притисак да се постигне добар резултат, тако да је искуство лепо и опуштајуће. Свиђа ми се!
Свиђа ми се графика и можете направити своје нивое и БОЖЕ, има ПУНО блокова и комплета за истраживање
Armageddon Pag-personalize avt
Воли, воли, волим. Куповина ове игре је била као најбољи избор у мом животу, има широк избор мини игара које су забавне. КУПИТЕ ову игру ако желите добро искуство
Све у свему, то је забавна игра, али ствар је у томе што су огласи који се појављују заиста досадни.
Дао бих му 5 звездица, али ажурирање је уништило моју омиљену игру, ропер, додавањем фиксних тачака за које је конопац причвршћен. Извукао сам сву забаву из моје апсолутно омиљене мини игре.
Превише огласа
Fancade Аркадни lwn
То је одлична игра са много ствари које треба урадити, препоручио бих.
Престаните да приказујете премиум апликацију!! Глупа игра!
Игра је у реду. Пре отприлике недељу дана нисам могао да објавим ниједну игру због нечега у вези са условима коришћења и ТО ЈЕ ТАКО НЕЖИВОТНО!! ОСЕЋАЈ СЕ КАО ДА СЕ ДЕШАВА ВЕЋ МЕСЕЦ И НЕДОСТАЈЕ МИ ДА МОГУ ДА ОБЈАВАМ ИГРЕ. Требало би да траје само недељу или две. Молим те реци ми да то неће трајати заувек.
Одлична игра, али покушавао сам да уђем у своју игру, али ми се таблет срушио, и не могу да уђем у игру и пише „Фаилед То Лоад“, можете ли да поправите ову грешку?
Пробајте још једном Вак он, Вак офф фаб неуспешно се припремите за смрт (ово су неке од неуспешних нереда, игра је одлична, али ум
Добро је, али постаје јако тешко у другим световима и знам да је то слагалица, али је заиста тешка
То је тако забавно јер се можете играти, па чак и играти игре других људи
До јаја диже ми се писа
Било је добро до нивоа тетриса који је бесмислено тежак. Ф ову игру.
Забавно је, али неки људи праве неприкладне/немогуће игре. Направите функцију која вам омогућава да кажете да је игра коју играте немогућа
Нови Ропер је смеће, стварно смеће. Неке нивое је теже играти са новим конопцем. Знам да је изазовно, али неки од њих су немогући са новим конопцем. Ова игра за мене ослобађа од стреса, не чини ме више стресним. Надам се да ћете то моћи да поправите, или једноставно промените Нови Ропер у стари добри
Ова апликација је невероватна! Огласи су супер минимални (једна на сваких 20 покушаја) тако да нису превише наметљиви. Поврх свега, уопште се не исплати победити! Наравно, можете прескочити чекање са премиум налогом, али куповина ствари вам не даје предност у игри. Такође ми се свиђа како се ова игра изводи. Сваки свет се састоји од једног острва. Свако од ових острва има своје забавне игре (око пет игара по острву). Сваки од њих има око 10-30 нивоа! Функција креирања би могла да користи мало посла. Савршено 5/5!
Последње ажурирање је променило рекламе и чини се да се играју чешће и много дуже него раније. Цела игра се сада скоро не може играти. Свака мини игра обично захтева много покушаја да прође. Сада се огласи појављују на свака 3 или 4 покушаја и трају толико дуго да губим интересовање да покушам поново. Ово је био одличан скок у јумп оут сету игара раније. Штета, ваљда свему добром мора доћи крај.
забавно је, али брзо постаје досадно
Не ради Само се не може учитати
Нельза пројти уровень не умерев(додуматьса что будет)
Игре су овде заиста добре, свиђа ми се. Али имаћете проблема да направите свој. Буквално не постоји опција *нема* за блокове кодирања. Молимо побољшајте ову функцију.
Неке од игара су забавне, али већина њих су тако тешке као флопи рибице да су тако стресне и с времена на време постоји оглас који ми говори да прво купим премијум, то није било ништа осим што ми дуже говори да купим премиум, то је досадније то постаје посебно када играте тешку игру која је такоооо досадна
5 звездица за игру и -4 звездице за досадну поруку за куповину премије која се појављује сваки пут када прођем ниво
Већина мини игара је забавна, али оне у стилу лепршавих птица су заиста досадне.
У реду, рећи ћу. Ово је најбоља игра икада. То чак није ни игра, већ апликација за игре са много различитих игара са стотинама нивоа, све изазовнијих.Количина додавања је савршена, једно додавање на сваких 10лвл ~, прилично је добро за мене и можете их прескочити скоро све након 10 секунди. Ја сам на 14. острву са 100% завршеним сваким и још увек играм игру. Такође можете креирати мини игре и послати их. Свиђа ми се. То је обавезно за свакога. Добро урађено!
тешко је контролисати у неколико режима игре (билијар, ходање по коцкама, итд.) потребан је прилагођени контролер/њихов сопствени контролер на овим режимима игре, такође, и разум је тако лош у овој игри (знаћете зашто све док напредујете све главне ниво физике)
Не ради на мом Пикел 3А
досадно
Забавна игра, али дајте ми опцију да купујем преко огласа. И не мислим куповином месечне претплате... радо бих вам платио 5 долара за ову игру, него да чекате 3 сата да се отвори глупи мост. Међутим, НЕЋУ се претплатити на мобилну игру било које врсте. Деинсталирано.
Дакле, хоћемо ли прескочити ниво 15 окретања света и чињеницу да шта год да урадим, он одлучује да одлети?